Logga in automatiskt

Här kan du tycka till och ge feedback om TävlingsGuiden

Logga in automatiskt

Inläggav mamma99 » sön 10 jan 2010, 12:05

Hej Per!
Ibland fungerar det och ibland inte. Jag brukar vara inloggad direkt när jag kommer till tävlingsguiden, men ibland får jag logga in med ett tangenttryck. Och det är ju inget besvär alls, men eftersom det fungerar då och då så skulle jag vilja veta vad som händer. :) Jag kryssar för Logga in automatiskt. Hur är det tänkt att fungera? Jag är medlem på flera andra sidor och då brukar jag hamna direkt på "mitt konto". Är det någon inställning jag ska/kan göra för att slippa logga in?
Användarvisningsbild
mamma99
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 79
Blev medlem: lör 08 nov 2008, 15:44

Re: Logga in automatiskt

Inläggav per » mån 11 jan 2010, 18:11

Hej! Så ska det ju inte vara, det ska bara vara att kryssa i automatiskt inloggning men kan inte svara exakt på vad felet kan vara som gör att din inloggning ibland krånglar. Tror inte det har något att göra med hur din webbläsare är inställd gällande cookies då felet bara händer ibland och alltså händer direkt när du går till sidan.

Det kan vara så att du ibland använt dig av olika adresser till sidan, http://www.tavlingsguiden.se, http://tavlingsguiden.se som uppfattas som två skilda sidor därav "tappas" inloggningen om man går mellan dessa. Ska ta och ändra den biten så att bara en fortsättningsvis kan användas, tidigare har www varit den som gällt vid all länkning men den andra har fungerat. Kan vara detta som strulat så tack för att du påpekade detta! :)
Användarvisningsbild
per
Medlem
 
Inlägg: 39
Blev medlem: lör 01 nov 2008, 16:11

Re: Logga in automatiskt

Inläggav mamma99 » tis 12 jan 2010, 11:13

Tack för hjälpen! :D
Användarvisningsbild
mamma99
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 79
Blev medlem: lör 08 nov 2008, 15:44


Återgå till Om sajten

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron