Logga in - Bli medlem

Behandling av personuppgifter enligt PuL

Personuppgiftslagen (PuL) innehåller regler som ska skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Genom att registrera ett konto ger du ditt samtycke till att personuppgifter som lämnats vid registrering på denna webbplats sparas. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part utan används endast för att skapa och administrera ditt personliga tävlingskonto på sidan. Inga av de personuppgifter som du lämnat såsom namn och e-postadress syns för övriga medlemmar på sidan.

Medlemskap

Att bli medlem på TävlingsGuiden är helt kostnadsfritt. Medlemskapet är till för besökare ska kunna spara uppgifter om olika tävlingar. Dina loginuppgifter är personliga och får ej lämnas ut. Om du glömmer ditt lösenord kan nytt begäras och skickas till din registrerade e-postadress. I dina åtaganden som medlem gäller att du lämnar riktiga uppgifter vid registrering och att du inte skriver inlägg eller publicerar/sparar material som strider mot svensk lag. För all kommunikation gäller dessutom att god nätetikett används. I framtida tjänster såsom t.ex forum är det inte heller tillåtet att länka till eller göra reklam för sk poängsamlarsidor eller andra sorters affiliatelänkar. Du är själv ansvarig för allt material som du sparar på sidan genom de funktioner eller forum som tillhandahålls. TävlingsGuiden kan inte göras ansvariga för någon slags förlust som är relaterad till din användning av dessa funktioner. TävlingsGuiden förbehåller sig rätten att stänga av konton som bryter mot reglerna. Du kan välja att avsluta ditt medlemskap, vilket innebär att samtliga uppgifter som finns sparade i ditt konto raderas.

Om Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om: Att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till, hur cookies kan undvikas. (källa Post- och telestyrelsen)

En cookie är en liten texfil som sparas på datorn när du besöker en sajt som använder sig av denna funktion. Cookies underlättar för dig när du surfar, t.ex kan servern visa rätt sida beroende på vilken webbläsare du använder dig av eller komma ihåg vilka varor du lagt i en kundkorg i en webbbutik.

TävlingsGuiden använder sig ibland av cookies som till exempel för att vi ska se hur många av våra besökare som använder en viss webbläsare. Detta underlätter för oss att ge våra besökare en så bra sajt som möjligt. Informationen som lagras är helt anonym.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av denna funktion i din webbläsare (Internet Explorer, Netscape, Mozilla m.fl). Tänk dock på att på många webbplatser kommer det inte gå att surfa som vanligt med cookies avstängt. Du kan även rensa bort cookies som redan lagras på din dator. Även detta gör du via din webbläsare.

Eventuella ändringar och godkännande

Vi förbehåller oss rätten att ändra ovanstående användarvillkor. Ändringar kan t.ex läggas till om nya funktioner utvecklas till sidan eller vid ändring av befintliga tjänster. Alla ändringar i villkoren kommer att framgå på den här sidan.

Senast uppdaterad Maj 2009

Om TävlingsGuiden

Copyright © 1999 - 2011
TävlingsGuiden

Policy och cookies

Följ TävlingsGuiden

Följ via RSS logotyp
Följ via Facebook logotyp